Loading...

Over ons

/Over ons
Over ons 2017-08-09T07:38:25+00:00
Hero-Furniture

Hero-Furniture

Hero Furniture is ontstaan uit een samenwerking tussen ontwerper Rogier Extra en meubelmaker Henk Fokker. Door deze twee bij elkaar te brengen is alle expertise van ontwerp tot levering in huis. Het voordeel voor de klant is dat er korte lijnen zijn en aanpassingen van proto tot product geen probleem zijn. Zo krijgt de klant altijd een passende maatwerk oplossing!

Waar staan wij voor

Leveren van maatwerk oplossingen welke altijd klant gericht zijn. Zowel in ontwerp als uitvoering. Vaak zijn dit maatwerk meubels en Audio Visueel gerelateerd.

Belangrijk voor de klant is dat het uiteindelijke product lijkt op de gemaakte schetsen en voldoet aan de specificaties. Alleen door continue het proces te bewaken is dit mogelijk. Door het gebruik van professionele machines kunnen we ook de gewenste kwaliteit leveren.

Voor elke vraag hebben we een oplossing! Vaak begint een aanvraag met een pakket van eisen. Aan de hand van deze informatie kunnen we een ontwerp maken. Het ontwerp kan geproduceerd worden en ook op locatie geïnstalleerd worden indien wenselijk.

 1. Pakket van eisen 2 weken
 • Samenstellen van wensen klant
 1. Voorlopig Ontwerp 2 weken
 • Presenteren 1e schets ontwerpen
 • Globale kosten/ elementen begroting
 • Feedback van klant
 1. Definitief Ontwerp 1 week
 • Presenteren definitief ontwerp
 • Specifieke offerte
 • Vaststellen kwaliteit
 1. Start productie 4-6 weken
 • Akkoord offerte en ontvangen inkooporder
 • Opstarten van productie tekeningen
 • Produceren van product(en)
 1. Uitleveren
 • Check van product(en) ten behoeve van uitleveren
 • Verpakken van product(en) ten behoeven van transport naar klant / locatie

Voorwaarden

Als vastgesteld is wie er wat betaald en op welk moment in en na het traject, dan gaan we snel aan de slag. Hero-furniture doet zaken volgens voorwaarden gedeponeerd bij de KvK te Tilburg. Deze kunnen wij u gratis toesturen op schriftelijk verzoek.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij HeRo bv.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij HeRo bv hoog in het vaandel. Wij zijn ons er van bewust dat we als bedrijf waarde dienen te creëren op economisch, ecologisch en sociaal gebied. MVO verankeren wij in alle bedrijfsprocessen en zijn continu bezig zijn met het verbeteren daarvan.

Milieu:

Om milieuvriendelijk te werken, gebruiken wij duurzame materialen. Deze materialen halen wij zo dichtbij mogelijk, om de reistijd kort te houden. Alle medewerkers van HeRo bv houden bij het uitoefenen van hun functie rekening met het produceren van zo min mogelijk afval. Het afval dat wij overhouden van meubels en projecten  scheiden we in de daarvoor bestemde containers, zodat deze eenvoudig gerecycled kunnen worden en onze belasting op de natuur minimaal is. Ons streven is zo min mogelijk gebruik te maken van: Energie;Papier;Afval;Verpakkingsmateriaal.

Werkwijze:

Bij HeRo bv werken we Lean. Wat betekent dat wij de klant centraal te stellen en verspilling tegen gaan. Wij hebben bijvoorbeeld zo min mogelijk voorraad. HeRo bv biedt medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij erg belangrijk. Dit zorgt voor tevreden medewerkers die bereid zijn een stapje extra te zetten, om zo de bedrijfs-en persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Sociaal:

Om sociaal betrokken te zijn zetten de eigenaren van HeRo bv zich in en ondersteunen we als bedrijf de organisatie’s KWF en War Child. We vinden het belangrijk om als organisatie iets terug te geven aan de samenleving.

HeRo bv.